Annons – Höör hjullastarförare/reparatör

Norra Rörum / Höör

Hjullastarförare/reparatör till vårt asfaltverk i Norra Rörum, Höör

Om tjänsten:

Sydbeläggningar AB/Veidekke Asfalt har vuxit kraftigt de senaste åren. Om vi ska fortsätta förändra asfaltsbranschen behöver vi dina innovativa idéer och dina värderingar. Hos oss blir du en del av en utvecklande och dynamisk arbetsplats med möjlighet till att utforska, samla kunskap, påverka och utveckla din fulla potential.

 

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som har erfarenhet/kunskap av att köra hjullastare, utföra el & reparationer samt svetsarbeten.

Du har:

  • Förarbevis för hjullastare
  • B-körkort och egen bil
  • Det är också meriterande om du har gått Heta Arbeten.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du kan ta egna initiativ och att du känner ansvar för din del i arbetet. Du ska vara arbetsvillig och ha lätt för att samarbeta. Du är säkerhetsmedveten, noggrann och trivs med ett varierande arbete, då vi arbetar i olika utomhusmiljöer. Tjänsten innebär varierande arbetstider.

Vi erbjuder

Ett utvecklande och stimulerande arbete i ett modernt Veidekke med ovanligt tydliga värderingar, ett unikt medarbetarengagemang, en smittande entusiasm och ett starkt fokus på kundens och medarbetarens behov. På Veidekke arbetar vi kontinuerligt med utveckling inom strategiskt utvalda områden. Vi har en stor variation av arbetsuppgifter där du kommer att möta olika typer av utmaningar. I Veidekke utmärker vi oss genom att arbeta involverande. Vi har märkt att när vi jobbar involverande får vi roligare på jobbet, levererar en bättre produkt i tid och under budget, vi får säkrare arbetsplatser och våra kunder blir extremt nöjda.

Om Sydbeläggningar AB/Veidekke Asfalt

Sydbeläggningar AB/Veidekke Asfalt är det stora, lilla företaget. Med musklerna men som alltid låter hjärtat visa vägen. Här är framtiden jämställd. Hållbarhet är inget modeord, det är handling. Hos oss är det viktigaste att alla får vara som hen vill, för det är då människor växer och bygger bra samhällen tillsammans.

Vi tillverkar, provar och lägger ut asfalt i Skåne, Halland, Göteborg och nu även i Stockholmsregionen. Asfalten tillverkas vid våra moderna och miljövänliga asfaltverk och läggs ut av våra maskin- och handläggarlag. Hela verksamheten präglas av en god gemenskap, yrkesstolthet och nybyggar-anda. Vi är idag över 100 anställda, omsätter ca 300 msek och ingår i Veidekke-koncernen. HMS (Hälsa, miljö och säkerhet), involvering och engagemang gentemot våra medarbetare och kunder genomsyrar hela verksamheten.

ANSÖK HÄR

Ert namn (obligatorisk)

Ert personnummer

Er epost (obligatorisk)

Ert telefonnummer (obligatorisk)

Bifoga gärna CV (Godkända filtyper: doc, docx, txt & pdf)

Meddelande