Asfalt Stockholm -Sök jobb

Äntligen är vi här!

Nu söker vi dig som vill vara med och bygga upp och stärka vår position i Stockholmsregionen.

Veidekke Asfalt är det stora, lilla företaget. Med musklerna men som alltid låter hjärtat visa vägen. Här är framtiden jämställd. Hållbarhet är inget modeord, det är handling. Hos oss är det viktigaste att alla får vara som hen vill, för det är då människor växer och bygger bra samhällen tillsammans.

Men vårt arbete är långt ifrån klart. Om vi ska fortsätta förändra asfaltsbranschen behöver vi dina innovativa idéer och dina värderingar. Hos oss blir du en del av en utvecklande och dynamisk arbetsplats med möjlighet till att utforska, samla kunskap, påverka och utveckla din fulla potential.

Vi erbjuder stimulerande arbete i ett modernt Veidekke med tydliga värderingar, ett unikt medarbetarengagemang, en smittande entusiasm och ett starkt fokus på kundens och medarbetarens behov.

Här utmärker vi oss genom att arbeta involverande. Vi har märkt att när vi jobbar involverande får vi roligare på jobbet, levererar en bättre produkt i tid och under budget, vi får säkrare arbetsplatser och våra kunder blir extremt nöjda.

Vi tillverkar, provar och lägger ut asfalt i Skåne, Halland, Göteborg och nu även i Stockholmsregionen. Asfalten tillverkas vid våra moderna och miljövänliga asfaltverk och läggs ut av våra maskin-och handläggarlag. Hela verksamheten präglas av en god gemenskap, yrkesstolthet och nybyggar-anda.

 

Vi söker nu:

 

Platschef/arbetsledare: Vi söker dig som har erfarenhet från asfaltbranschen. Du ska vara tekniskt intresserad och tycka om ett strukturerat arbetssätt. Du kommer att ansvara för egna projekt från kundkontakt till faktura.

 

Yrkesarbetare: Vi söker dig som tycker om ordning och reda för allas trivsel och säkerhet. Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter i olika utomhusmiljöer. Vi ser gärna att du har god fysik och trivs med att arbeta i team och du känner ansvar för din del i arbetet.

ANSÖK HÄR

Ert namn (obligatorisk)

Ert personnummer

Er epost (obligatorisk)

Ert telefonnummer (obligatorisk)

Bifoga gärna CV (Godkända filtyper: doc, docx, txt & pdf)

Meddelande