Asfalt Stockholm -Sök jobb

Stockholm

Nu söker arbetsledare i Stockholm.

Om tjänsten:

Veidekke Asfalt/Veidekke Asfalt AB har vuxit kraftigt de senaste åren. Om vi ska fortsätta förändra asfaltsbranschen behöver vi dina innovativa idéer och dina värderingar. Hos oss blir du en del av en utvecklande och dynamisk arbetsplats med möjlighet till att utforska, samla kunskap, påverka och utveckla din fulla potential. Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Tillträde beräknas i början av år 2022.

Arbetsbeskrivning:

Vi söker dig som tycker om att vara spindeln i nätet ute på fältet. Du kommer stötta vår PC i produktionen och därmed så är asfaltserfarenhet ett krav.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har erfarenhet från asfaltbranschen. Du ska vara tekniskt intresserad och tycka om ett strukturerat arbetssätt. Som person ska du vara bra på att bygga relationer och jobba i ett team där du känner ansvar för din del i arbetet. Du kommer att ansvara för egna projekt från kundkontakt till faktura.

Vi erbjuder:

Ett utvecklande och stimulerande arbete i ett modernt Veidekke med ovanligt tydliga värderingar, ett unikt medarbetarengagemang, en smittande entusiasm och ett starkt fokus på kundens och medarbetarens behov. På Veidekke arbetar vi kontinuerligt med utveckling inom strategiskt utvalda områden. Vi har en stor variation av arbetsuppgifter där du kommer att möta olika typer av utmaningar. I Veidekke utmärker vi oss genom att arbeta involverande. Vi har märkt att när vi jobbar involverande får vi roligare på jobbet, levererar en bättre produkt i tid och under budget, vi får säkrare arbetsplatser och våra kunder blir extremt nöjda.

Om Veidekke Asfalt/Veidekke Asfalt AB:

Veidekke Asfalt är det stora, lilla företaget. Med musklerna men som alltid låter hjärtat visa vägen. Här är framtiden jämställd. Hållbarhet är inget modeord, det är handling. Hos oss är det viktigaste att alla får vara som hen vill, för det är då människor växer och bygger bra samhällen tillsammans.
Vi tillverkar, provar och lägger ut asfalt i Skåne, Halland, Göteborg och nu även i Stockholmsregionen. Asfalten tillverkas vid våra moderna och miljövänliga asfaltverk och läggs ut av våra maskin- och handläggarlag. Hela verksamheten präglas av en god gemenskap, yrkesstolthet och nybyggar-anda. Vi är idag 100 anställda, omsätter 300 msek och ingår i Veidekke-koncernen. HMS (Hälsa, miljö och säkerhet), involvering och engagemang gentemot våra medarbetare och kunder genomsyrar hela verksamheten.

ANSÖK HÄR

Ert namn (obligatorisk)

Ert personnummer

Er epost (obligatorisk)

Ert telefonnummer (obligatorisk)

Bifoga gärna CV (Godkända filtyper: doc, docx, txt & pdf)

Meddelande