Sydbeläggningar AB - Asfalterar i Skåne Halland Göteborg | Asfalt Göteborg
16873
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16873,page-child,parent-pageid-16687,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-14.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Asfalt Göteborg

Asfalt Göteborg

Vi anlägger asfalt både i de centrala delarna av Göteborg och utkanterna av kommunen. Asfalteringen blir optimal då vi har närheten till vårt asfaltverk som ligger några enstaka mil från centrala Göteborg.

Asfaltering i andra kommuner än Göteborg är ofta förekommande för oss på Sydbeläggningar.
Kontakta oss för ert nästa asfalts projekt. Vi kan asfaltering!

Asfalt Lund

Asfaltering i Göteborg

Om Göteborg

Göteborgs kommun är en kommun i Västra Götalands län. Centralort är Göteborg. Kommunen ligger i huvudsak i de västra delarna av landskapet Västergötland medan norra Hisingen ligger i södra Bohuslän.

Kranskommuner till Göteborgs kommun är i söder Kungsbacka kommun i Hallands län, Mölndals kommun och Härryda kommun i före detta Göteborgs och Bohus län, i öster Partille kommun i före detta Göteborgs och Bohus län och Lerums kommun i före detta Älvsborgs län samt i norr Ale kommun i före detta Älvsborgs län och Kungälvs kommun i före detta Göteborgs och Bohus län, dit även Öckerö kommun i väster hörde. Tillsammans med kranskommunerna ingår Alingsås kommun och Lilla Edets kommun.

Offertförfrågan Asfaltering Göteborg klicka här