Sök jobb asfalt göteborg

ARBETA HOS VEIDEKKE ASFALT / SYDBELÄGGNINGAR AB

Nu söker vi dig som vill vara med och bygga upp och stärka vår position i Göteborg

Veidekke Asfalt är det stora, lilla företaget. Med musklerna men som alltid låter hjärtat visa vägen. Här är framtiden jämställd. Hållbarhet är inget modeord, det är handling. Hos oss är det viktigaste att alla får vara som hen vill, för det är då människor växer och bygger bra samhällen tillsammans.

Vi erbjuder ett unikt medarbetarengagemang, en smittande entusiasm och ett starkt fokus på produktionen samt kundens och medarbetarens behov.

Här utmärker vi oss genom att arbeta involverande. Vi har märkt att när vi jobbar involverande får vi roligare på jobbet, levererar en bättre produkt i tid och under budget, vi får säkrare arbetsplatser och våra kunder blir nöjda.

Vi tillverkar, provar och lägger ut asfalt i Skåne, Halland, Göteborg och Stockholmsregionen. Asfalten tillverkas vid våra moderna och miljövänliga asfaltverk och läggs ut av våra maskin-och handläggarlag. Hela verksamheten präglas av en god gemenskap, yrkesstolthet och nybyggar-anda.

Vi söker nu yrkesarbetare/arbetslag till vår nya 1803:a. Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter i olika utomhusmiljöer. Vi ser gärna att du har god fysik och trivs med att arbeta i team och du känner ansvar för din del i arbetet.

 

Erfarenhet från asfalt- eller anläggningsarbete är ett krav.

Asfalt Kävlinge

ANSÖK HÄR

Ert namn (obligatorisk)

Ert personnummer

Er epost (obligatorisk)

Ert telefonnummer (obligatorisk)

Bifoga gärna CV (Godkända filtyper: doc, docx, txt & pdf)

Meddelande