Verksmaskinist på Gillingeverket

Verksmaskinist på Gillingeverket (norr om Stockholm)

Vi söker dig som har erfarenhet/kunskap av att köra asfaltsverk, hjullastare, utföra el & reparationer samt svetsarbeten.

Veidekke Asfalt har vuxit kraftigt det senaste året och i vår resa framåt behöver vi dina innovativa idéer och värderingar. Hos oss blir du en del av en utvecklande och dynamisk arbetsplats med möjlighet till att utforska, samla kunskap, påverka och utveckla din fulla potential. Tillsammans skapar vi framtidens asfaltbransch!

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som har erfarenhet/kunskap av att köra asfaltsverk, hjullastare, utföra el & reparationer samt svetsarbeten.

Du har:

•         Förarbevis för hjullastare

•         B-körkort och egen bil

•         Det är också meriterande om du har gått Heta Arbeten.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du kan ta egna initiativ och att du känner ansvar för din del i arbetet. Du ska vara arbetsvillig och ha lätt för att samarbeta. Du är säkerhetsmedveten, noggrann och trivs med ett varierande arbete, då vi arbetar i olika utomhusmiljöer. Tjänsten innebär varierande arbetstider.

Vi erbjuder

Vi erbjuder Ett utvecklande och stimulerande arbete i ett modernt Veidekke med ovanligt tydliga värderingar, ett unikt medarbetarengagemang, en smittande entusiasm och ett starkt fokus på kundens och medarbetarens behov. På Veidekke arbetar vi kontinuerligt med utveckling inom strategiskt utvalda områden. Vi har en stor variation av arbetsuppgifter där du kommer att möta olika typer av utmaningar. I Veidekke utmärker vi oss genom att arbeta involverande. Vi har märkt att när vi jobbar involverande får vi roligare på jobbet, levererar en bättre produkt i tid och under budget, vi får säkrare arbetsplatser och våra kunder blir extremt nöjda.

Om Veidekke Asfalt

Veidekke Asfalt är det stora, lilla företaget som alltid låter hjärtat visa vägen. Här är framtiden jämställd, och hållbarhet är inget modeord, det är handling. Hos oss är det laget före jaget, för det är då vi människor växer och skapar bra resultat tillsammans.

Vi tillverkar, provar och lägger ut asfalt i Skåne, Halland, Göteborg, Bohuslän och Stockholm. Asfalten tillverkas i våra moderna och miljövänliga asfaltverk och läggs ut av våra maskin- och handläggningslag. Hela verksamheten präglas av en god gemenskap, yrkesstolthet och nybyggar-anda. Vi är idag över 130 anställda, omsätter ca 500msek och ingår i Veidekke-koncernen. HMS (Hälsa, miljö och säkerhet), involvering och engagemang gentemot våra medarbetare och kunder genomsyrar hela verksamheten.

Rekrytering sker löpande.

Välkommen att skicka in din ansökan!

ANSÖK HÄR

Ert namn (obligatorisk)

Ert personnummer

Er epost (obligatorisk)

Ert telefonnummer (obligatorisk)

Bifoga gärna CV (Godkända filtyper: doc, docx, txt & pdf)

Meddelande