Vi söker folk

Sydbeläggningar etablerade sig under 2018 i Göteborg, och vi söker nu erfarna beläggningsarbetare för att möta vårt ökande kundunderlag.

Vi söker dig med som vill vara del i ett gott gäng som präglas av nybyggaranda och social kompetens.

Då du är erfaren tror vi oss inte behöva förklara för dig vad du behöver kunna, men vi vill gärna berätta att vi jobbar hårt för att uppnå en god arbetsmiljö åt dig och dina arbetskamrater genom att ha moderna maskiner, en tydlig planering och korta beslutsvägar. Då vi är en växande organisation tror vi oss kunna erbjuda goda utvecklingsmöjligheter.

Sydbeläggningar har 100 anställda och omsätter 250 miljoner och ingår i Veidekke-koncernen. HMS (Hälsa, miljö och säkerhet), involvering, framåtanda samt engagemang gentemot våra medarbetare och kunder genomsyrar verksamheten.

Har du en stark positiv inställning, vilja att utvecklas som individ, i team och med Sydbeläggningar är du välkommen att kontakta oss.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef Jens Bucknall Henning per telefon på 0703-37 21 82, eller mejl jens.bucknall@sydbelaggningar.se.

För att söka en tjänst hos oss, vänligen mejla info@sydbelaggningar.se